Hej!
Det är vi som är Ally!

Ally är en nystartad vårdgivare i Stockholm som digitaliserar och förenklar vårdbesöket genom att erbjuda hembesök av läkare och sjuksköterskor som bokas via en app. Vår vision är att skapa en tjänst som kombinerar bekvämlighet och tillgänglighet med vårdkvalitet och medicinsk integritet. Vi strävar efter en positiv inverkan på svensk sjukvård där vi avlastar snarare än belastar. Vi tror på långsiktighet och vikten av att skapa en win-win-win för vårdgivare, patienter och samhället.

Vi ser såklart stora möjligheter i digitaliseringen av sjukvården men vi värnar också om det som annars så lätt går förlorat - den personliga kontakten mellan patient och läkare eller sjuksköterska. Därför är en viktig del av vår vision att behålla och utveckla personliga relationer. Genom ett hembesök får vi en mer holistisk bild av din hälsa, vi kan ge dig råd om medicinerna i ditt badrumsskåp eller maten i ditt kylskåp.

Vi fokuserar på ett område i taget och gör det så bra vi kan. Vi tror på den lokala anknytningen, det personliga mötet och den kvalitativa vården.

Kontakta oss gärna:

Email: info@ally.se
Telefon: 08-12 10 46 75