Om Ally

Vi kallar det hemläkare.

Ally förmedlar hembesök av läkare till patienter i utvalda delar av Stockholm. Alltså riktiga läkare och sjuksköterskor som kommer hem till dig. Och tack vare att vi är anslutna till vårdcentraler i Stockholm kostar hembesöket dig inte mer än ett vanligt läkarbesök. Besöket bokar du enkelt via vår app och betalar med kort eller Swish. Enkelt, snabbt och säkert.

Hellre en doktor i soffan än tio i luren.

En undersökning via Ally sker i lugn och ro hemma hos dig och inte via något pixligt telefonsamtal. På så sätt minskas risken väsentligt för att något viktigtmissas eller att du i värsta fall skulle få fel diagnos.

Vad är skillnaden mellan Ally och vårdcentralen?

Ally fungerar ungefär som en blandning mellan en vårdcentral och en lättakut. Det betyder att du får hjälp med undersökning, diagnos, vaccin och annan vård som du inte behöver uppsöka sjukhus för. Dock kan vi inte göra längre utredningar eller uppföljningar som är nödvändigt vid långvariga besvär eller kroniska sjukdomar, då är det bättre att uppsöka vårdcentral eller sjukhus.

Allys läkare och sjuksköterskor är erfarna och mycket duktiga. Men bra att veta är att om du bokar hem läkare eller sjuksköterska via Ally flera gånger är det inte säkert att det är samma person du får träffa, de jobbar på andra sjukhus och vårdmottagningar när de inte anlitas av oss och efter olika scheman. Dock kan du vara trygg med att oavsett vem som kommer hem tilldig är det en erfaren och duktig läkare eller sjuksköterska som tar dina besvär på allvar.

Om jag har en långvarig sjukdom?

Vid långvarig eller kronisk sjukdom som kräver regelbunden uppföljning är det bättre att träffa sin ordinarie läkare på vårdcentralen.

Vart vi finns

Är Ally tillgängligt hos dig?

Ally gör hembesök av läkare inom tullarna i Stockholm.

TRÄFFA VÅRA LÄKARE & SJUKSKÖTERSKOR

Du är i trygga händer

Hos oss arbetar läkare och sjuksköterskor som delar vår vision om att skapa en personlig, trygg, och effektiv vård.

Våra läkare och sjuksköterskor handplockas och har alla svensk legitimation.

“Med hembesök kan vi kombinera den traditionella vårdens kvalitet och trygghet med den digitala vårdens tillgänglighet och bidra till en mer effektiv vård.”

Alexander
Läkare

“Vissa patienter har svårt att fysiskt ta sig till vårdcentralen, och för äldre kan det dessutom vara avgörande att få träffa en människa ansikte mot ansikte. Det blir också mycket mer personligt när jag får hjälpa patienterna hemma hos dem!”

Shaoli
Sjuksköterska

“Att träffa patienten i hemmiljön ger en mer personlig kontakt och en större förståelse för patienten.”

Jonas
Läkare

“Jag började på Ally för att det kändes som en väldigt bra vårdtjänst för framförallt äldre och småbarnsföräldrar med begränsad rörlighet och stort vårdbehov.”

Ida
Sjuksköterska