Om Ally

Ally är en nystartad vårdgivare i Stockholm som digitaliserar och förenklar vårdbesöket genom att erbjuda hembesök av läkare och sjuksköterskor som bokas via en app. Vår vision är att skapa en tjänst som kombinerar bekvämlighet och tillgänglighet med vårdkvalitet och medicinsk integritet. Vi strävar efter en positiv inverkan på svensk sjukvård där vi avlastar snarare än belastar. Vi tror på långsiktighet och vikten av att skapa en win-win-win för vårdgivare, patienter och samhället.

Vi ser såklart stora möjligheter i digitaliseringen av sjukvården men vi värnar också om det som annars så lätt går förlorat - den personliga kontakten mellan patient och läkare eller sjuksköterska. Därför är en viktig del av vår vision att behålla och utveckla personliga relationer. Genom ett hembesök får vi en mer holistisk bild av din hälsa, vi kan ge dig råd om medicinerna i ditt badrumsskåp eller maten i ditt kylskåp.

Vi fokuserar på ett område i taget och gör det så bra vi kan. Vi tror på den lokala anknytningen, det personliga mötet och den kvalitativa vården.

TRÄFFA VÅRA LÄKARE & SJUKSKÖTERSKOR

Du är i trygga händer

Hos oss arbetar läkare och sjuksköterskor som delar vår vision om att skapa en personlig, trygg, och effektiv vård.

Våra läkare och sjuksköterskor handplockas och har alla svensk legitimation.

“Med hembesök kan vi kombinera den traditionella vårdens kvalitet och trygghet med den digitala vårdens tillgänglighet och bidra till en mer effektiv vård.”

Alexander
Läkare

“Vissa patienter har svårt att fysiskt ta sig till vårdcentralen, och för äldre kan det dessutom vara avgörande att få träffa en människa ansikte mot ansikte. Det blir också mycket mer personligt när jag får hjälpa patienterna hemma hos dem!”

Shaoli
Sjuksköterska

“Att träffa patienten i hemmiljön ger en mer personlig kontakt och en större förståelse för patienten.”

Jonas
Läkare

“Jag började på Ally för att det kändes som en väldigt bra vårdtjänst för framförallt äldre och småbarnsföräldrar med begränsad rörlighet och stort vårdbehov.”

Ida
Sjuksköterska