Läkarbesök hem till dig i Stockholm

Slipp väntrum och köer. Få läkarvård och vaccinationer direkt hem till dig istället. Samma vård och samma pris som på vårdcentralen, fast med kortare väntetid.

HUR FUNKAR DET

Få vård på ett enkelt sätt

Ladda ner vår app

Logga in tryggt och säkert med BankID och beskriv vad du behöver hjälp med. Priserna du ser är inklusive allt, inga extra kostnader tillkommer!

Boka en tid och plats

Vi gör hembesök i Stockholm innerstad, alla dagar i veckan, kl 08-20. Få hjälp när det passar dig och korta ner väntetiden från dagar till timmar.

Vi kommer till er

Våra erfarna läkare och sjuksköterskor kommer till dig och tar med sig allt som behövs. Få vaccin, diagnos, recept, remiss eller sjukintyg direkt i hemmet.

VÅR VISION

Vård som är enkel, snabb och säker

Läkarbesök och vaccinationer behöver inte vara tidskrävande och krångliga. Med Ally kan du enkelt boka hem en läkare eller sjuksköterska direkt i vår app. All din patientinformation är helt säker hos oss och vi arbetar självklart bara med legitimerad vårdpersonal. Vi behandlar alla vanliga sjukdomar och besvär som behandlas på vårdcentraler och hjälper dig med vaccinationer och reseskydd inför din utlandsresa. 

Vad säger andra om Ally?