Få hembesök av läkare eller sköterska i Göteborg

Att sitta i ett väntrum är aldrig roligt när man är sjuk. Därför erbjuder Ally hembesök av läkare och sköterskor – som att ha sin alldeles egna närakut hemma i soffan. Vi finns, än så länge, för dig som bor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Beroende på vad som passar dig bäst kan vi erbjuda hembesök av läkare eller hembesök av sköterska med en läkare via videolänk.

En doktor i din trygga miljö

Du kan välja bland två alternativ när du behöver vård hemma, antingen med hembesök av läkare eller en sköterska där läkaren finns med via videolänk. Oavsett vilka av våra tjänster du väljer så kommer du få behandlingen i din egna alldeles trygga miljö.

Du bokar besök hos oss enklast via vår app, men det går såklart också att ringa oss om du behöver hjälp med bokningen. Betalningen sker säkert via Klarna eller med kortbetalning – det smidigaste sättet som samtidigt är tryggt och säkert.

Person sitter med händerna på tangentbordet och skriver

Behöver jag förbereda hembesöket?

För oss spelar det ingen större roll vart vi är under besöket, du kan få hjälp i vardagsrummet, i köket eller på en stol i hallen. Självklart beror det på vilken typ av behandling du behöver, men med det sagt behöver du inte förbereda dig speciellt mycket.

Det bästa för alla parter brukar vara att ha lugn och ro. Därför rekommenderar vi att minska sådant som kan störa behandlingen. Om du har småbarn hemma kan det vara bra om någon mer finns som kan passa dem under tiden för besöket. Samma sak om du har djur, då kan det vara bra att ha dem i ett annat rum under tiden vi är hos er – allt för att vi ska kunna hjälpa dig på allra bästa sätt.

Telefon i en hand som också är en dörr där en läkare tittar fram – Ally

Snabba fakta om Ally

30.000 +

Vi har hjälpt över 30.000 patienter med personlig och trygg vård.

94%

Får hjälp snabbt och träffar en läkare samma dag eller dagen efter.

40 +

Erfarna och duktiga läkare och sköterskor som jobbar hos oss.