Covid-19 antikroppstest (företag)

I samarbete med ABC Labs erbjuder vi nu högkvalitativa, CE-märkta och validerade serologitest för påvisning av antikropparna IgM, IgG och IgA. Blodprov tas i armvecket (venöst) och kostar 1200 kr.

Våra tester utförs hos stiftelsen Norrsken på Birger Jarlsgatan 57C i Stockholm, eller på plats hos er av våra legitimerade sjuksköterskor. Provet analyseras sedan i ABC Labs laboratorium på Biomedicum.

Om Testet

Vart kan ni ta testet?

På ert kontor

Är ni fler än 50 anställda och vill testa era anställda på kontoret? Kontakta oss för mer information! Skicka en bokningsförfrågan till boka@ally.se

På en provmottagning

Är ni ett företag som vill testa era anställda på Norrsken provmottagning på Birger Jarlsgatan 57C? Kontakta ABC Labs för mer information! Skicka en bokningsförfrågan till info@abclabs.se

Om våra tester

Vilka tester använder Ally?

Ally använder högkvalitativa och CE-märkta serologitester för antikropparna IgM, IgG och IgA. Blodproverna analyseras i ABC Labs laboratorium som är godkänt av IVO och träffsäkerheten är hög, mellan 98-100 procent.

Till skillnad från de flesta andra tester, som enbart mäter IgM och IgG, visar våra resultat styrkan i antikroppssvaret för IgM, IgG och IgA.

En del patienter har inte visat höga värden på IgG, men trots det visat reaktion på IgA. Det är därför viktigt att mäta IgA-svar också, då det tillför säkerhet i bedömning av genomgången infektion jämfört med att enbart mäta IgG-svar.

Styrkan med våra test är möjligheten till kvantifiering av de olika antikroppsvärdena och på så sätt få en god helhetsbild över om en individ har utvecklat immunitet eller inte.

Pris

Vad kostar det?

Antikroppstestet kostar 1200 kr (momsfritt).

Minst antal beställda prov för provtagning på ert kontor är 50 stycken och betalas i efterskott via faktura.

Processen

Hur går testet till?

1. Anmäl ditt företag

Efter ni har anmält ert intresse bestämer vi en tid och plats för provtagning. Därefter skickar vi er en unik kod som ni ger till era anställda.

2. Ladda ner vår app

Era anställda anmäler sig genom att ladda ner appen och fylla i företagets unika kod. Därefter svarar de på några frågor om sitt hälsotillstånd.

3. Genomför test

Provtagningen sker på samma sätt som vid en vanlig venprovtagning på en vårdcentral. Sköterskan tar ett blodprov (ungefär 5 ml) från armen och detta prov skickas därefter till laboratoriet för analys.

För att kunna ta testet behöver det ha gått minst 12 dagar sedan du först kände av eventuella symptom och du måste dessutom ha varit symptomfri i minst 2 dagar.

Du behöver också vara över 18 år och ha ett svenskt personnummer samt bankID installerat på din mobiltelefon. Ta med giltig legitimation.

4. Få analys

Testet analyseras i ABC Labs laboratorium och inom några dagar får du en push-notis med en länk till provsvaret direkt i appen.

FAQ

Andra vanliga frågor